Inredning kan vara väldigt olika från hem till hem. Mycket för att vi har olika smak och tycker om olika saker då vi inreder vårt hem. Många gånger så inreder vi våra hem med inspiration från andra. Och med dagens hjälp från Internet så kan vi hitta massor med tips och idéer hur vi ska inreda våra hem.

Den ena är bättre än den andra och det finns alltid något som faller oss i smaken. Vill man inreda sitt hem med hotellkänsla så kan man besöka PMI Hotellinteriör som under massor med år arbetat med just hotell. Du kanske vill få till den där lyxiga känslan av hotell i ditt sovrum. Det finns flertalet bilder från olika hotell som inretts av PMI som man kan titta på och ta efter. Kanske inte fullt ut men små detaljer och färgval kan vara det som inspirerar.

För många så kan Pinterest vara ett bra ställe för inspiration. Sök på inredning och du får upp massor med förslag på olika typer av inredningstips. Du kan utöka med att välja vilken typ av rum eller stil som du vill titta på. Välj de inlägg som intressera dig och se om du kan applicera detta i ditt egna hem. Spara ner och skapa ett moodboard för det du ska inreda. Det kan vara bra att ha bilder sparat på sin mobil när man är ute och ska shoppa möbler eller tapeter så man får se hur man hade tänkt sig sin inredning.