Ibland blir man trött av det gamla vanliga i hemmet. Här kommer några snabba tips för heminredning om du är sugen på att förändra ditt hem.

Ljuset är allt

Hur ett rum är belyst betyder så mycket för hur de känns och för hur det uppfattas. Ljus skapar rymd i ett rum. Det kan få ett rum att kännas mycket större än det egentligen är. När det kommer till att välja ljus så försök att våga experimentera lite. Hitta något spännande online, en ny skärm med en ny färg eller form eller en glödlampa med ett ljus du inte sett förut. Var inte rädd för att testa någonting nytt.

Detaljer

Något av det vackraste som finns är böcker. Därför kan det vara en bra ide att köp några coffetable books med dina favoritdesigners. Lämna dem gärna framme med flit så att dina gäster också kan njuta av dem. En annan detalj som kan göra ett rum är vilka tavlor du väljer samt deras motiv. Välj konst som du älskar och vill se varje dag.

Textil

Textilier kan vara bra skapa en mer varm och bonad känsla i ett hem. Filtar liksom plädar och kuddar kan vara bra för att skapa hemtrevnad. De kan också vara bra för att få in färger i en annars neutral inredning.