Genom att vi tar hand om håret på bästa sätt så kommer vi att se stora skillnader på hur håret mår. Många färgar eller lägger slingor på egen hand som kanske inte alltid är så hälsosamt för vårt hår. Se till att gå till frisörer som vet hur man bäst stylar och färgar håret.Alla vill nog ha ett fylligare och vackrare hår och det finns bra tips på hur man ska hantera sitt hår. Vi har tidigare skrivit om det på denna sajt och det finns massor med tips på nätet om hur du ska hantera ditt hår för bästa resultat. Här kommer ytterligare några tips på saker man bör tänka på.

  • Om ditt hår har blivit skadat eller känns slitet så kan en inpackning vara det som återupplivar dina hårstrån. Bara balsam hjälper inte håret att bygga upp håret på samma sätt som en inpackning.
  • Om håret är riktigt slitet och skadat så gäller det att gå till din frisör och få en keratinbehandling. Detta kommer göra underverk med ditt hår.
  • Plattång i all ära men den kan göra att det blir allt för varmt. Använd värmeskydd så sliter det inte lika mycket på ditt hår.