Muskelcentrum förebygger, behandlar och rehabiliterar akuta och långvariga besvär. Med kliniker i Uppsala, Gävle, Västerås och Sigtuna finns lång erfarenhet inom arbetsrelaterade skador, idrottsskador och stressrelaterade besvär.

Kroppen är din bästa vän. Den ska bära och följa dig genom hela livet, därför är det otroligt viktigt att ta hand om den. Likt kroppen så ser livet olika ut för oss alla, och därför förtjänar den att behandlas därefter.

Ge din kropp förutsättningar att hålla länge

Vi alla har någon gång varit med om en skada, och därmed upplevt konsekvenserna av behandlingen. Men att förebygga skador är minst lika viktigt som behandlingen av dem, för att du ska kunna leva ett smärtfritt liv och undvika skador. Vare sig du är kontorsarbetare, lagerarbetare eller elitidrottare, finns det individanpassade upplägg som hjälper dig med just din kropp och dina utmaningar, för att du och din kropp ska hålla länge.

Hälsa för alla

Med den långa erfarenheten så erbjuder klinikerna, utöver naprapati, bland annat stötvågsbehandling, diagnostiskt ultraljud, dry needling och massage för att matcha dina enskilda behov och hitta något som passar just dig.

Investera i din kropp – och din kropp kommer att tacka dig, livet ut.