Idag har det blivit alltmer populärt att lägga fram all mat på bordet och låta alla ta själv direkt ur kastrullerna och grytorna. Inspirationen kommer från länder som Italien och Etiopien där du ibland äter direkt ur kastrullen. När du vill lägga kastrullerna på bordet är det viktigt att du har snygga grytunderlägg. 

Underlägg med motiv

Först och främst kan du köpa dig underlägg som har fina motiv. Idag är den nya trenden att använda sig av fotokonst. Vare sig det är till dina tavlor på väggen eller till prydnadskuddarna och grytunderlägg. Välj motiv som passar dig och ditt kök och som framförallt är behagliga att se på.

Matcha underläggen

Du kan med fördel matcha dina grytunderlägg tillsammans med dina underlägg för glas. Passa på att köpa en serie eller beställa liknande underlägg till dina glas. Sist men inte minst kan du även titta på att köpa olika fat med samma motiv. Genom att ha ett genomgående tema kan du imponera på vännerna när du bjuder över de på middag. Ställ fram underläggen laga dina paradrätter och se till att dina vänner kommer vilja komma på middag varje helg!