Nu när våren är här har ju alla redan stoppat tillbaka vinterkläderna längs bak i garderoben igen. Men det är också tillfälle att ta en titt i garderoben för att se efter om något saknas eller behöver uppdateras.

Rensa bort gamla kläder

Att vårstäda garderoben en gång om året är inte en dum idé. Nu är det dags att verkligen vara ärlig och se vilka kläder som faktiskt fortfarande används och vilka som mer eller mindre bara ligger och samlar damm. Gör olika högar för kläder som kan skänkas bort och de som helt enkelt ska kastas.

Saknas något plagg?

Det kan ju nu hända att du kastat bort det sista exemplaret av ett viss sorts plagg. Då har du ju den perfekta ursäkten att shoppa runt något. Men för att inte spendera en massa pengar i onödan är det ju alltid klokt att leta efter riktiga kap och inte bara köpa det första bästa som dyker upp.

Vad är vårens mode?

Vårmodet har nog många redan kolla på, och du får säkert en bra förståelse bara du tittar runt i klädaffärerna idag. Men om du gillar att bli inspirerad av det stundande moden redan innan finns det flera stilar visats upp sedan många månader tillbaka. Och vare sig du väljer någon av de trendiga färgerna, mönstren eller materialen som visats upp kan du garanterat skapa något eget om du bara tittar runt.

Ta en extra titt på skorna

Skorna är ju också något vi alltid älskar att byta ut när vintern är över. Och vårskorna är alltid värt att titta en gång till på innan du möter våren med öppna armar. Kanske är det dags att byta ut en eller flera par skor i garderoben denna vår?