Kanske är du en av alla som är trött på ditt nuvarande jobb och vill hitta på någonting annat. Oavsett hur gammal eller ung du är så är det aldrig försent för dig att skola om dig till någonting som du drömmer om. Ditt stora fritidsintresse kanske har med naglar, hudvård eller något liknande att göra. Läs mer online om du är sugen på att utbilda dig till nagelteknolog.

Kreativt arbete

Att arbeta som nagelteknolog är ett kreativt arbete. Du hjälper kunden att skapa dennes drömnaglar oavsett vilken färg eller form det må vara. Som du säkert förstår så är det även ett väldigt socialt arbete. Det passar perfekt för dig som älskar att prata och interagera med andra människor.

Utbildningens innehåll

Under utbildningen får du börja med att lära dig om hygien, nagelns anatomi och andra viktiga delar som rör arbetet på en nagelsalong. Utbildningen innehåller också olika tekniker som du kan använda när du ska bygga upp en nagel. Dessutom ingår stöd och praktisk hjälp när du ska lära dig att göra naglar själv. Utbildningen är fördelad mellan utbildning på distans och utbildning på plats. När du startar din utbildning får du allt material du behöver för att klara kursen.