En välmående och frisk häst behöver får du genom att ge den ett bra foder. Fodret ska vara näringsrikt och ge hästen alla vitaminer samt näringsämnen som den behöver. Får inte hästen i sig alla näringsämnen som den behöver kan den bli slö och trött. Gör ett onlineköp och se till att du har en frisk och hälsosam häst.

Olika fodertillskott

Märker du att hästen inte får i sig alla vitaminer samt näringsämnen den behöver under en dag kan du använda ett fodertillskott. Det finns flera olika tillskott du kan använda till din häst beroende på vad den har brist på. En häst behöver få i sig flera olika vitaminer och mineraler dagligen. Exempelvis är det viktigt att den får i sig b vitamin efter hård ansträngning eller vid långa transporter.

Köp det online

Att besöka en hästbutik för att fylla på foder eller tillskott är inte något som lockar efter en lång dag i stallet. Som tur är kan du idag handla det du behöver online på ett smidigt sätt. Medan du väntar på att kompisarna ska rida klart kan du snabbt klicka hem de produkterna du behöver online och spara massor av tid.