Det finns kläder som alla inte trivs i och så finns det kläder som verkligen passar alla och som alla använder sig av – oberoende av personlighet eller personlig stil. Vissa kläder är så enkla eller vanliga att mer eller mindre alla har minst ett exemplar hemma i garderoben.

Kläder för alla tillfällen?

Ett enkelt plagg som nästan alla tycker om och gillar är skjortan En skjorta med en uppknäppt knapp är skönt en varm sommardag. Den rutiga skjortan är ett klassiskt plagg. Även ett par löst sittande jeans med ”loose fit” fungerar till mycket, men kanske inte till formella tillställningar. Om du istället föredrar mjuksibyxor passar de bäst att träna i.

Stickade tröjor i fina färger

Ett annat plagg som fungerar för alla och nästan vid alla tillfällen är den stickade tröjan. En stickad tröja ger värme och är snygg till det mesta. Den passar både inomhus och utomhus och passar verkligen bra till ett par fina jeans. Stickade tröjor finns i en rad fina färger. För att ta del av olika kläder som passar en särskild målgrupp finns det en sida på nätet som är intressant att besöka. Besök gärna sidan wheelwear.se där du hittar många olika snygga plagg för olika stilar, speciellt kläder för människor som sitter i rullstol.