Sommaren är över sedan ett tag tillbaka. Hösten är här och temperaturen börjar sakta men säkert falla över hela landet. Detta betyder att det också börjar bli dags att gå igenom garderoben och se till att man är väl förberedd för både höst och vinter.

Jackan

Jackan är helt klart en av de viktigaste plaggen man har under de kallare årstiderna och medan en bra jacka kan hålla riktigt länge bör man alltid kolla hur den mår innan kylan börjar komma på riktigt. Vintern blir ju extra viktig att ha skydd från och det finns alltid många snygga och varma vinterjackor att välja mellan om man är ute efter en ny.

Tröjor

Tjocka och varma tröjor hamnar och högt upp på prioriteringslistan när höst kommer. Ett par stickade tröjor är svårslaget när det gäller att hålla värmen när man är ute. Men de är såklart även perfekt när man vill ha det lite mysigt inomhus också.

Handskar

Händerna är viktigt att hålla varma när det är kallt ute. Satsa gärna på både ett par tunnare handskar under vintern och ett par rejält varma och sköna när vintern till slut dyker upp. Det kan ju också vara läge att titta på ett par touchhandskar så man inte behöver ta av sig på händerna varje gång man måste använda mobilen utomhus.

Skorna

Sommarskorna är ju också något som försvinner tillbaka in i garderoben när hösten väl nalkas. Nu är det lite mer rejäla och varma skor som gäller. Och innan vintern gäller det ju att man har ett par ordentliga vinterkängor. Vill man se till att skorna ska hålla så många år som möjligt måste man även vara noga med att behandla dem även under vår och sommar.